Aktuality

Mestský rozhlas v mobile

i_6811954

Mesto Sliač zavádza nový informačný systém mesta.

Prinášame vám úplne novú aplikáciu – ROZANA. Ak ste nestihli hlásenie mestského rozhlasu, prípadne sa nachádzate na ulici, na ktorej nie je privedený miestny rozhlas, alebo ho na mieste, kde sa práve nachádzate horšie počuť, máme pre vás novú aplikáciu – Mobilný rozhlas ROZaNA. Správy si môžete po novom vypočuť aj z našej internetovej stránky  https://www.sliac.sk (v pravom stĺpci stránky) alebo si jednoducho stiahnite aplikáciu ROZANA do svojho mobilu a dostávajte upozornenia na každý oznam v miestnom rozhlase. Aplikácia Vám zabezpečí všetky informácie kedykoľvek a kdekoľvek – vypočujte si hlásenia miestneho rozhlasu, ktoré ste možno nepočuli. Takto máte dianie v meste vždy so sebou.

Pre zobrazenie verejného obsahu ROZaNY nie je nutná registrácia, ale ak sa však do ROZaNY zaregistrujete, okrem verejného obsahu budete do mobilu dostávať aj rôzne adresné oznamy a hlásenia, ktoré sú určené len pre Vás – tzv. PUSH správy pre všetky android a Apple zariadenia formou notifikácie; Dianie v meste máte vždy so sebou a všetky potrebné informácie máte na jednom mieste.

Aplikáciu je možné si stiahnuť do mobilných telefónov, podľa operačných programov, pre zariadenia APPLE je to App Store, pre zariadenia s Android je to Google play.

Veríme, že táto aplikácia Vám prinesie všetky potrebné informácie a zlepší Vašu informovanosť o dianí v meste.

Prílohy na stiahnutie

Galéria